“Tengiknya Bau Kencing Kucing!”, Ini Cara Hilangkan Bau Hancing Kucing Dengan Berkesan

Sememangnya memiliki haiwan peliharaan ketika ini adalah seakan sudah menjadi kebiasaaan oleh masyarakat di Malaysia.

Memelihara haiwan peliharaan seperti kucing contohnya seakan satu terapi di kala stress. Balik je kerja bermain-main dengan si comel. Melihat telatahnya yang kiut tu.

Tetapi sering terjadi apabila memelihara haiwan peliharaan ni sesetengah kucing tidak mampu untuk mengawal sistem pembuangan najis mereka sehingga mengakibatkan kucing-kucing ini membuang najis merata.

Mungkin situasi anda sama seperti pemilik kucing seperti Ali dibawah ini?

Ali ada memelihara kucing. Kucingnya memang aktif. Bila aktif tu kira sihat lah. Kucing Ali sangat manja dengan Ali. Boleh dikatakan setiap hari balik kerja akan luangkan masa dengan si comelnya.

Tetapi masalah kucing Ali adalah kadangkala suka kencing merata. Sebagai pemilik kucing sejati, dah tentu bila terbau mengakibatkan dirinya tak tahan.

Bila tak tahan, terpaksalah Ali basuh tempat yang si comelnya memancut tadi.

Bila dah basuh, bau hancing tu susah pula nak hilang.

Ali pun pening memikirkan macam mana caranya nak hilangkan terus bau hancing kucing ni. Nak marah tak sampai hati, kucing mana lah tahu apa yang dia buat.

Lepas sesi cuci mencuci hingga bau kurang, Ali pun terfikir. Jenuh juga nak hilangkan bau setiap kali jika si comelnya terbuang air kencing di bukan tempat sepatutnya.

Haaa.. korang pun hadapi masalah yang sama seperti Ali? Aku pun sebenarnya memang selalu juga lah hadap masalah sama macam si Ali. Jenuh weh nak hilangkan bau. Kadangkala kuat pulak tu. Perghh!

Be Fresh Multi Purpose Spray

Sebagai pencinta kucing dan penyayang pada anak-anak bulus, aku dah jumpa satu produk yang diberi nama Be Fresh Multi Purpose Spray.

Aku sendiri dah gunakan produk ini untuk kucing-kucing kesayangan aku yang sebanyak 12 ekor tu. Hahaaha. Kalau seekor dua tu boleh tahan lagi, tapi andaikata selebihnya pun jika terkencing tu nak tahan macam mana?

So aku pun dapatkan produk Be Fresh Multi Purpose Spray untuk kucing kesayangan.

Selain aku sembur pada kucing, aku semburkan juga dalam bilik aku dan almari pakaian. Bau sewangi dobi juga rupanya. Hehehe.

Kelebihan Be Fresh Multi Purpose Spray

Antara kelebihan produk ini adalah seperti..

1. Dapat menghilangkan bau hancing kucing.
2. Mewangikan kucing & tempat tinggal kucing anda.
3. Mengekalkan haruman dalam tempoh masa yang panjang
4. Tidak mengandungi alkohol
5. Mencegah bau hapak dan busuk
6. Intipati cecair berasaskan air dan ekstrak pati tumbuhan
7. Boleh dijadikan ‘perfume’ untuk si comel kesayangan.

Penggunaan Be Fresh adalah meluas untuk Seisi Rumah juga:

Bulu Kucing
✅ Halau Lalat
✅ Sofa Fabric
✅ Langsir
✅ Pakaian Dalam Almari
✅ Laci
✅ Ruang Tamu
✅ Cadar
✅ Bilik Air
✅ Dalam Kereta
✅ Sangkar Kucing

Harga Be Fresh Multi Purpose Spray

Harga untuk produk ni agak berpatutan. Dah lah haruman kekal untuk tempoh masa yang lama pastu tiada alkohol digunakan dalam kandungan cecair.

Harga adalah RM45 sebotol dengan kandungan sebanyak 300ml. Penggunaan 1 botol = 300ml, bersamaan 1,000 kali semburan. Bergantung kepada cara penggunaan.

Sekarang ini Be Fresh ada buat set kombo :

SET KOMBO
– 3 botol Be Fresh
– FREE PosLaju
– Free Gift
– Hanya RM110 RM156
– (JIMAT RM46)
– SS – Flat Rate rm10 pos laju

Paling menarik sekarang ada promosi!

*SPECIAL PROMOSI*
– 2 botol besar + 1 travel pek Be Fresh Bernilai RM141
– Sekarang HANYA RM100 termasuk POS.
– SS tambah RM10

Kira berbaloilah guna produk ini. Sebulan pun boleh tahan.

Cara Pembelian Be Fresh Multi Purpose Spray

Pembelian secara online boleh dilakukan dengan menghubungi salah seorang ejen mereka dibawah..

1. Azu 019-773 3211
2. Ina 018 – 265 9511
3. Ain 019 – 320 2122
4. Nanie – 012 – 223 4507

Jika nak membeli secara cash on delivery (COD) di sekitar Putra Heights, USJ, Subang Jaya & Shah Alam Seksyen 27/28, boleh singgah ke alamat berikut :

Alamat kedai :
22 jalan putra indah 9/1d, putra height, subang jaya

Untuk tengok maklumat yang lebih lanjut lagi, layari laman facebook Be Fresh atau menghubungi mereka seperti alamat yang tertera dibawah.

KOI VENTURES MARKETING (ct0029645-K)

No. 22, Jalan Putra Indah 9/1D,
47650 Subang Jaya, Selangor

Tel : 019 320 2122

2 Replies to ““Tengiknya Bau Kencing Kucing!”, Ini Cara Hilangkan Bau Hancing Kucing Dengan Berkesan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *